De werkwijze van Klok Financiële Diensten

Wie Klok Financiële Diensten inschakelt, kan rekenen op een helder adviestraject. U krijgt in ruil voor een beperkte tijdsinvestering maximale controle uw financiële toekomst en uw bedrijfsrisico’s. Een adviestraject bestaat over het algemeen uit:

 • kennismaking en kosten
 • beeldvorming
 • advies
 • nazorg

 • Kennismaking en kosten dienstverlening

  Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Dan stellen we allereerst het gewenste bedieningsconcept en vorm van beloning vast. Klok Financiële Diensten streeft hierbij naar een transparante directe beloning, waarbij wij niet worden beloond door aanbieders van verzekeringen en pensioenen (provisie). U kunt hierbij kiezen uit meerdere beloningsvormen: Een uurtarief, een vast bedrag, een abonnement of een combinatie van beloningsvormen.

  De uiteindelijke hoogte van de kosten hangt uiteraard ook af van de complexiteit van uw adviesvraag en uw wensen. Zoekt u antwoord op een bepaalde vraag, wilt u een second opinion of wilt u een uitgebreid rapport laten opstellen? Download ons tarievenoverzicht (Pdf) voor meer informatie.

  Beeldvorming

  Nadat overeenstemming is bereikt over de wijze van dienstverlening beginnen we met een (risico)inventarisatie. Wat zijn de (toekomst) wensen, (financiële) doelstellingen van u en uw bedrijf? En waarom? Wij maken vervolgens een risicoanalyse en stellen een advies op.

  Een oplossing die bij u past

  Klok Financiële Diensten brengt uw risico’s in kaart en helpt u bij het inkopen van verzekeringen en pensioenoplossingen tegen goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs. Hiervoor zijn wij een uitstekende partner: we zijn 100% onafhankelijk en adviesvrij en hebben toegang tot vrijwel de gehele verzekeringsmarkt. Op deze wijze bent u verzekerd van voordelige en een op maat gesneden oplossing.

  Beheer

  Een advies is natuurlijk een momentopname. U en uw bedrijf staan echter niet stil. Daarnaast is sprake van continu wijzigende fiscale en wettelijke maatregelen die van invloed kunnen zijn op uw persoonlijke en bedrijfsrisico’s. Klok Financiële Diensten houdt daarom geregeld samen met u deze risico’s en lopende verzekeringen en pensioencontracten tegen het licht. Zo kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is. Daarnaast kunt u rekenen op professionele begeleiding bij schade of calamiteiten.

  Certificeringen

  MKB bedrijven, DGA’s, vrijeberoepsbeoefenaren, ZZP’ers hebben behoefte aan integraal risicoadvies. Dus niet alleen over de verzekerbare risico’s, maar ook over de niet verzekerbare. Fopke Klok is Gecertificeerd Risicoadviseur (NEN), Registeradviseur Verzuim en Inkomensmanagement en Erkend Gevolmachtigd Agent. Deze certificeringen waarborgen deskundig advies, nu én in de toekomst.

  Erkend Risicoadviseur


  Erkend Gevomachtigd Agent


  Register Adviseur verzuim en inkomen  Fopke Klok

  Klok Financiële Diensten

  Postbus 95
  9470 AB Zuidlaren

  Bezoekadres (op afspraak):
  Annerweg 30
  9471 KV Zuidlaren


  Telefoon & mail

  tel (050) 364 58 70 (9.00 - 17.00)
  e-mail info@klokfd.nl

  Fopke Klok op LinkedIn

  Disclaimer | Uw privacy | Algemene voorwaarden | Ontwerp website: MIRVI vorm & inhoud