Pensioen voor u en uw werknemers

De pensioenwetgeving is complex en verandert snel. Door diverse (wets)wijzigingen, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent en blijft van de mogelijkheden voor uw medewerkers en voor uzelf als werkgever.

Pensioenadvies, beheer en communicatie

Klok Financiële Diensten ondersteunt werkgevers en DGA’s. Onze dienstverlening bestaat uit drie onderdelen:

 • Advies
 • Communicatie
 • Beheer
 • U wilt een nieuwe pensioenregeling voor uw medewerkers, meer inzage in uw pensioenregeling of een pensioenregeling laten aanpassen? In dit soort situaties voorziet Klok Financiële Diensten u van een professioneel en deskundig advies. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn hebben wij toegang tot vrijwel alle aanbieders. Op deze wijze bent u verzekerd van een passende op maat gesneden oplossing.

  Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de pensioenregeling begrijpen en weten op welke momenten zij moeten nadenken over hun pensioensituatie? En dat zij de mogelijkheden binnen de pensioenregeling zodanig benutten, dat zij de juiste keuzes maken voor later? Wij kunnen hierbij ondersteuning bieden in de vorm van effectieve communicatie.

  Een pensioenregeling dient te worden onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de pensioenregeling naar aanleiding van (wets)wijzigingen, periodieke voorlichting inzake actualiteiten of het verwerken van mutaties. Klok Financiële Diensten kan u hierbij ondersteunen.

  Second opinion

  Hebt u al een pensioenvoorziening, maar weet u niet zeker of de regeling nog wel goed bij u en uw bedrijf past? Vraag Klok Financiële Diensten dan een second opinion uit te voeren. Een second opinion maakt duidelijk welke risico’s niet goed gedekt zijn, maar ook of de regeling nog aansluit op (fiscale) wet- en regelgeving.

  Tarieven Klok Financiële Diensten

  Download ons tarievenoverzicht (Pdf) voor meer informatie.

  Contact

  Klok Financiële Diensten
  Postbus 95
  9470 AB Zuidlaren
  tel (050) 364 58 70 (9.00 - 17.00)
  e-mail info@klokfd.nl

  Bezoekadres (op afspraak):
  Annerweg 30
  9471 KV Zuidlaren


  Disclaimer | Uw privacy | Algemene voorwaarden | Ontwerp website: MIRVI vorm & inhoud