Verzekeringen

Het is van belang dat u uw zakelijke risico’s in beeld heeft en weet wat u wel en niet moet en kunt verzekeren voor uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor de risico's die u als ondernemer loopt.

U krijgt inzicht in welke risico’s u loopt en of het verstandig is deze te verzekeren. Klok Financiële Diensten is 100% onafhankelijk en werken samen met vrijwel alle verzekeraars. Klok Financiële Diensten is daarom een uitstekende partner bij het inkopen van verzekeringen tegen goede voorwaarden en een aantrekkelijke prijs. U wilt tenslotte goed verzekerd zijn en niet teveel betalen. Ook ondersteunen en begeleiden wij u bij schade.

Uw onderneming staat niet stil. Advies is een momentopname. Het is daarom verstandig de risico's en verzekeringen geregeld samen met Klok Financiële Diensten tegen het licht te houden. Zo kunt u tijdig bijsturen of overstappen naar een andere verzekeraar als dat nodig is.

Second opinion

Ook voor een second opinion bent u bij Klok Financiële Diensten aan het juiste adres. Een second opinion maakt duidelijk welke risico’s niet goed gedekt zijn, maar ook of er sprake is van dubbele dekkingen of overlappingen.

Tarieven Klok Financiële Diensten

Download ons tarievenoverzicht (Pdf) voor meer informatie.

Contact

Klok Financiële Diensten
Postbus 95
9470 AB Zuidlaren
tel (050) 364 58 70 (9.00 - 17.00)
e-mail info@klokfd.nl

Bezoekadres (op afspraak):
Annerweg 30
9471 KV Zuidlaren


Disclaimer | Uw privacy | Algemene voorwaarden | Ontwerp website: MIRVI vorm & inhoud